Rochie roz midi cu decolteu rotund si maneci scurte cu maneci bufante si pliuri cu fermoar Paola

Rochie roz midi cu decolteu rotund si maneci scurte cu maneci bufante si pliuri cu fermoar Paola

Impresioneaza la urmatoarea iesire cu o rochie roz cu maneci bufante si imprimeu floral Paola si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii de zi roz online ce te fac sa te simti confortabila de fiecare data cand le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie roz cu maneci bufante cu maneci bufante si pliuri Paola:

Comanda online o rochie roz cu maneci bufante si imprimeu floral si starneste admiratia celor din jur. Rochia Paola este midi, are decolteu rotund, maneci scurte bufante , pliuri pe fusta si inchidere cu fermoar ascuns in lateral. decolteu rotund la baza gatului maneci scurte cu mansete imprimeu floral pliuri pe fusta necaptusita inchidere cu fermoar in lateral Material: panza

Noua colectie de rochii de zi roz contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai superbe. Daca esti in cautarea unui model de rochie roz cu decolteu rotund si maneci scurte si pliuri cu fermoar pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii roz pentru zi poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie roz midi si pliuri cu maneci bufante pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 899997
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *