Rochie maro mulata din material placut la atingere cu maneci lungi Kathy

Rochie maro mulata din material placut la atingere cu maneci lungi Kathy

Impresioneaza la urmatoarea iesire cu o rochie maro din tricot cu nasturi decorativi Kathy si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii de zi maro online ce te fac sa te simti confortabila de fiecare data cand le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie maro din tricot cu nasturi Kathy:

Comanda online o rochie maro din tricot cu nasturi decorativi si starneste admiratia celor din jur. Rochia Kathy se muleaza elegant pe formele corpului si este confectionata dintr-un material placut la atingere, ceea ce o face practica si confortabila. Poart-o cu incredere si pune-ti in evidenta formele feminine. Are croiul conic, decolteu rotund, maneci lungi si este accesorizata cu nasturi decorativi. rochie mulata din tricot decolteu rotund maneci lungi croi conic nasturi decorativi fara captuseala Material: tricot. Compozitie: 40% Poliamida, 30% Vascoza, 20% Poliester,10% Elastan Instructiuni de intretinere:      *Va rugam verificati eticheta produsului inainte de curatare! *Modelul poarta marimea S(36). *Va rugam sa retineti ca o usoara discrepanta de culoare ar trebui sa fie acceptabila datorita luminii si luminozitatii ecranului.   *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, de mai jos pentru a alege corect marimea .

Noua colectie de rochii de zi maro contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai superbe. Daca esti in cautarea unui model de rochie maro din material placut la atingere pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii maro pentru zi poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie maro mulata pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 817760
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *