Rochie bej de ocazie cu cordon in talie si captuseala pe interior Natalia

Rochie bej de ocazie cu cordon in talie si captuseala pe interior Natalia

Impresioneaza la urmatoarea iesire cu o rochie bej cu decolteu in V si buzunare laterale Natalia si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii de zi bej online ce te fac sa te simti confortabila de fiecare data cand le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie bej decoltata Natalia:

Comanda online o rochie bej cu decolteu in V si buzunare laterale si starneste admiratia celor din jur. Rochia Natalia are decolteu in V cu revere despicate, suprapusa in partea superioara. Rochia este accesorizata in talie, avand cordon din acelasi material. Are maneci trei sferturi si buzunare laterale. Se inchide in spate prin fermoar, avand lungime midi si croi clos. Are captuseala Rochie eleganta Decolteu in V cu revere Cordon in talie Buzunare laterale functionale Croi in clos Maneci trei sferturi Lungime midi Captuseala Material: viscoza

Noua colectie de rochii de zi bej contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai superbe. Daca esti in cautarea unui model de rochie bej pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii bej pentru zi poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie bej pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 928041
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *