Rochie verde accesorizata cu broderie si volanas cu decolteu rotund si maneci scurte Daciana

Rochie verde accesorizata cu broderie si volanas cu decolteu rotund si maneci scurte  Daciana

Poarta o rochie verde deschis cu maneci tip clopot si broderie Daciana si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii verzi online ce te fac sa te simti bine in pielea ta de fiecare data cand alegi sa le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie verde cu decolteu rotund si maneci scurte Daciana:

Comanda online o rochie verde deschis cu maneci tip clopot si broderie si starneste admiratia celor din jur. Rochia Daciana este accesorizata cu broderie si volanas in partea inferioara, are decolteu rotund, maneci scurte tip clopot si inchidere cu fermoar ascuns la spate. rochie eleganta decolteu rotund maneci scurte tip clopot accesorizata cu volanas si broderie croi cambrat are captuseala inchidere cu fermoar ascuns la spate Material: stofa subtire

Noua colectie de rochii verzi contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai in trend. Daca esti in cautarea unui model de rochie accesorizata cu decolteu rotund verde pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii verzi poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie verde cu broderie si volanas pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 893154
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *