Rochie verde casual confortabila de zi tip hanorac LaDonna

Rochie verde casual confortabila de zi tip hanorac LaDonna

Poarta o rochie tip hanorac lung verde LaDonna si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii verzi online ce te fac sa te simti bine in pielea ta de fiecare data cand alegi sa le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie verde LaDonna:

Comanda online o rochie tip hanorac lung verde si starneste admiratia celor din jur. O tinuta casual, confortabila este ideala pentru orice moment al zilei, asa ca poarta rochia tip hanorac LaDonna by Catalin Botezatu si adopta un look cool, plin de atitudine si stil. Acesta are croiul lejer, maneci lungi, cu umerii cazuti, prezinta gluga si buzunare functionale pe fata, iar aplicatia cu glitter de pe fata aduce nota de glam de care are nevoie orice tinuta chic.    rochie tip hanorac casual cu aplicatie din glitter argintiu cu imagine si mesaj prezinta gluga maneci lungi umerii cazuti croi lejer buzunare functionale fara captuseala

Noua colectie de rochii verzi contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai in trend. Daca esti in cautarea unui model de rochie casual verde pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii verzi poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie verde confortabila de zi pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 715794
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *