Rochie de ocazie roz cu design simplu LaDonna

Rochie de ocazie roz cu design simplu      LaDonna

Poarta o rochie roz coniac cu aplicatie neagra la baza LaDonna si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii roz online ce te fac sa te simti bine in pielea ta de fiecare data cand alegi sa le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie roz cu aplicatii decorative LaDonna:

Comanda online o rochie roz coniac cu aplicatie neagra la baza si starneste admiratia celor din jur. Cu un design aparent simplu, dar deosebit prin detaliile iesite din comun, rochia roz coniac LaDonna by Catalin Botezatu iti va asigura un look special, ce se evidentiaza prin faptul ca nu este incarcat, permitandu-ti sa iti exprimi personalitatea prin tinuta in care alegi sa o integrezi. Aceasta are croiul mulat, cu pliuri maxi in zona taliei, manecile scurte, cu umerii cazuti si decolteul rotund, discret. Insertia neagra aplicata la baza rochiei prezinta un crepeu lateral, oferind atat elementul ce sparge monotonia nuantei de baza, cat si aspectul senzual de care are nevoie o aparitie de succes.   Rochie roz coniac midi Cu aplicatie neagra la baza Decolteu rotund, discret Maneci scurte cu umerii cazuti Croi mulat Pliuri in zona taliei Crepeu in lateral Fara captuseala Inchidere cu fermoar la spate Material: usor elastic

Noua colectie de rochii roz contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai in trend. Daca esti in cautarea unui model de rochie cu design simplu roz pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii roz poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie roz pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 778380
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *