Rochie de cununie civila alba eleganta tip creion din stofa usor elastica accesorizata cu cordon StarShinerS

Rochie de cununie civila alba eleganta tip creion din stofa usor elastica accesorizata cu cordon StarShinerS

Imbraca o Rochie StarShinerS alba eleganta tip creion din stofa usor elastica accesorizata cu cordon in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii albe tip creion intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie StarShinerS alba eleganta tip creion din stofa usor elastica accesorizata cu cordon:

Comanda online o rochie alba tip creion accesorizata si starneste admiratia celor din jur. De o feminitate desavarsita rochia StarShinerS iti contureaza irezistibil formele datorita croiului conic, cu manecile trei-sferturi. Volanul delicat in talie armonizeaza proporțiile siluetei și se imbina perfect cu detaliul superb din talie, perle si strasuri aplicate pe dantela, adăugând unei ținute cu linii simple un farmec aparte și o notă șic. Confecționată din stofa fina, rochia midi poate fi purtată la diverse ocazii deosebite cât si la o cununie civila.

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie alba accesorizata este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii albe tip creion si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie alba si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-051129-1
Magazin: Starshiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *