Rochie caramizie fluida eleganta de zi in clos Leonard Collection

Rochie caramizie fluida eleganta de zi in clos   Leonard Collection

Poarta o rochie caramizie cu imprimeu albastru si lurex Leonard Collection si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii caramizii online ce te fac sa te simti bine in pielea ta de fiecare data cand alegi sa le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie caramizie cu imprimeuri in clos Leonard Collection:

Comanda online o rochie caramizie cu imprimeu albastru si lurex si starneste admiratia celor din jur. Fluida si eleganta, rochia Leonard Collection iti va asigura o tinuta impecabila in orice moment al zilei! Aceasta are croiul clos, cordon in talie, manecile lungi si guler cu volanase. Rochie caramizie eleganta Cu imprimeu albastru si lurex  Maneci lungi Guler cu volanase si decupaj in v Are captuseala Se inchide cu fermoar la spate Material: voal

Noua colectie de rochii caramizii contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai in trend. Daca esti in cautarea unui model de rochie fluida in clos caramizie pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii caramizii poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie caramizie eleganta de zi pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 662667
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *