Rochie caramizie in carouri business cu maneci lungi si guler tip camasa Moze

Rochie caramizie in carouri business cu maneci lungi si guler tip camasa Moze

Poarta o rochie caramizie cu carouri Moze si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii caramizii online ce te fac sa te simti bine in pielea ta de fiecare data cand alegi sa le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie caramizie in carouri Moze:

Comanda online o rochie caramizie cu carouri si starneste admiratia celor din jur. O rochie lejera, cu carouri este ideala pentru o tinuta business de succes. Are croiul cambrat pe talie, guler tip camasa, iar manecile sunt lungi.  rochie office imprimeu cu carouri guler tip camasa maneci lungi croi cambrat pe talie buzunare funtionale captusita pe interior se inchide cu fermoar la spate Material: Tricot

Noua colectie de rochii caramizii contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai in trend. Daca esti in cautarea unui model de rochie in carouri caramizie pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii caramizii poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie caramizie business pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 939417
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *