Rochie de primavara mov in clos cu funda si decolteu rotund Moze

Rochie de primavara mov in clos cu funda si decolteu rotund Moze

Poarta o rochie mov cu funda in lateral Moze si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii mov online ce te fac sa te simti bine in pielea ta de fiecare data cand alegi sa le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie mov cu funda Moze:

Comanda online o rochie mov cu funda in lateral si starneste admiratia celor din jur. Rochie clos Moze cu funda in lateral. Are decolteu rotund, maneci scurte si talie accesorizata cu o fundita. Se inchide discret la spate cu fermoar. Rochie office Decolteu rotund Maneci scurte Funda in talie Croi clos Fara captuseala Inchidere cu fermaor la spate Compozitie: 90% poliester, 10% spandex

Noua colectie de rochii mov contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai in trend. Daca esti in cautarea unui model de rochie in clos mov pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii mov poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie mov cu funda pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 875556
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *