Rochie de primavara de ocazie alba in clos cu buzunare MBG

Rochie de primavara de ocazie alba in clos cu buzunare     MBG

Poarta o rochie alba cu fundita rosie in talie MBG si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii albe online ce te fac sa te simti bine in pielea ta de fiecare data cand alegi sa le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie alba cu fundite MBG:

Comanda online o rochie alba cu fundita rosie in talie si starneste admiratia celor din jur. Rochie clos cu buzunare. Are decolteu patrat, imprimeu floral si talie marcata de o fundita eleganta. Este practica avand buzunare functionale si se inchide la spate cu fermoar. Rochie office Imprimeu floral Decolteu patrat Maneci scurte, bufante cu elastic la baza Buzunare functionale Fundita in talie Croi clos Inchidere cu fermoar la spate Fara captuseala

Noua colectie de rochii albe contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai in trend. Daca esti in cautarea unui model de rochie in clos alba pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii albe poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie alba cu buzunare pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 878634
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *