Rochie bej scurta lejera cu guler tip camasa si buzunare functionale MBG

Rochie bej scurta lejera cu guler tip camasa si buzunare functionale MBG

Poarta o rochie bej cu imprimeu in carouri si buzunare MBG si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii bej online ce te fac sa te simti bine in pielea ta de fiecare data cand alegi sa le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie bej cu imprimeuri in carouri MBG:

Comanda online o rochie bej cu imprimeu in carouri si buzunare si starneste admiratia celor din jur. Rochia MBG are un imprimeu in arouri, in trend, potrivita pentru o tinuta office. Are guler tip camasa, maneci trei sferturi si buzunare functionale. Croiul usor cambrat pe talie iti va da libertate in miscare. Rochii office Imprimeu in carouri Guler tip camasa Maneci trei sferturi Croi usor cambrat

Noua colectie de rochii bej contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai in trend. Daca esti in cautarea unui model de rochie bej pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii bej poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie bej pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 835506
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *