Rochie turcoaz de ocazie eleganta cu maneci trei sferturi Jennifer

Rochie turcoaz de ocazie eleganta cu maneci trei sferturi Jennifer

Poarta o rochie turcoaz cu imprimeuri florale pastelate Jennifer si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii turcoaz online ce te fac sa te simti bine in pielea ta de fiecare data cand alegi sa le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie turcoaz cu imprimeu floral Jennifer:

Comanda online o rochie turcoaz cu imprimeuri florale pastelate si starneste admiratia celor din jur. Alege tinute confortbile pentru birou si simte-te bine in orice moment. Rochia Jennifer este ideala pentru tinute impecabile, aceasta are croiala usor cambrata pe talie cu pliuri pe fusta, decolteul rotund la baza gatului cu decupaj discret in forma de v, iar manecile sunt trei sferturi. Rochie office  Imprimeu colorat Croiul usor cambrat pe talie Pliuri pe fusta Maneci trei sferturi Buzunare ascunse Inchidere cu fermoar la spate Nu are captuseala Material:  100% Bumbac

Noua colectie de rochii turcoaz contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai in trend. Daca esti in cautarea unui model de rochie turcoaz pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii turcoaz poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie turcoaz pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 835110
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *