Rochie rosie midi de nunta tip creion din material satinat cu peplum si broderie florala StarShinerS

Rochie rosie midi de nunta tip creion din material satinat cu peplum si broderie florala StarShinerS

Imbraca o Rochie StarShinerS rosie midi de ocazie tip creion din material satinat cu peplum si broderie florala in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii rosii tip creion intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie StarShinerS rosie midi de ocazie tip creion din material satinat cu peplum si broderie florala:

Comanda online o rochie rosie tip creion din satin cu imprimeu floral si starneste admiratia celor din jur. alege sa imbraci, pentru evenimentul tau special, aceasta rochie creatie proprie StarShinerS, in care vei atrage toate privirile. Este confectionata din satin neelastic si fin la atingere. Este captusita pe interior cu material elastic. In talie, are o aplicatie de broderie florala, flori 3D in relief si pietre strass, ce ii da o nota moderna si romantica. Detaliul peplum iti va subtia silueta si iti va ascunde micile imperfectiuni.

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie rosie din satin este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii rosii tip creion si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie rosie cu imprimeu floral si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-054441-1
Magazin: Starshiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *