Rochie office neagra midi in clos cu maneci trei-sferturi StarShinerS

Rochie office neagra midi in clos cu maneci trei-sferturi StarShinerS

Imbraca o Rochie StarShinerS office midi in clos din material neelastic fluid cu maneci trei-sferturi accesorizata cu cordon in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii office intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie StarShinerS office midi in clos din material neelastic fluid cu maneci trei-sferturi accesorizata cu cordon:

Comanda online o rochie office neelastica si starneste admiratia celor din jur. Rochie StarShinerS confectionata din material neelastic, cu decolteu rotund si fermoar la spate. Are croi in clos, se asaza perfect pe talie si are imprimeu floral. O rochie feminina, ce pune in valoare orice silueta! Nu are captuseala. Cordonul din talie, confectionat din acelasi material cu rochia, nu este detasabil. Poart-o cu o pereche de pantofi stiletto si cu sacou pentru o aparitie impecabila!

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie office neelastica este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii office si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie office si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-048620-2
Magazin: Starshiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *