Rochie de seara eleganta si feminina rosie cu maneci trei-sferturi si fusta din dantela

Rochie de seara eleganta si feminina rosie cu maneci trei-sferturi si fusta din dantela

Imbraca o Rochie rosie midi eleganta in clos din material usor elastic cu maneci trei-sferturi si fusta din dantela in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii rosii din dantela intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie rosie midi eleganta in clos din material usor elastic cu maneci trei-sferturi si fusta din dantela:

Comanda online o rochie rosie din dantela si starneste admiratia celor din jur. Aceasta rochie de vis va atrage priviri de peste tot! Culorile varatice si croiul in clos se potrivesc oricarui tip de eveniment. Suprapunerea din dantela de pe fusta ii da un aer feminin rochiei, pe care iti recomandam sa o porti cu o pereche de sandale cu barete.

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie rosie este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii din dantela rosii si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie rosie si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-044663-1
Brand:
Magazin: StarShiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *