Rochie de vara roz scurta eleganta cu volanase si spatele gol SunShine

Rochie de vara roz scurta eleganta cu volanase si spatele gol SunShine

Imbraca o Rochie de vara roz scurta eleganta cu volanase si spatele gol SunShine in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii scurte in clos intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie SunShine scurta in clos cu elastic in talie cu volanase si spatele gol:

Comanda online o rochie SunShine scurta cu volanase in clos elastica si starneste admiratia celor din jur. Atat de feminina si copilaroasa, aceasta rochie este perfecta pentru zilele calduroase de vara. Este confectionata dintr-un material fin, vaporos, placut la atingere. Se leaga la spate cu snur din aceeasi tesatura, iar spatele ramane gol. Are aplicatii din broderie pentru un plus de romantism.

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie elastica scurta este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii in clos scurte si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie scurta cu volanase elastica si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-054011-2
Brand: SunShine
Magazin: StarShiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *