Rochie lila midi de ocazie cu umerii buretati si imprimeu floral Lady Pandora

Rochie lila midi de ocazie cu umerii buretati si imprimeu floral Lady Pandora

Imbraca o Rochie lila midi de ocazie cu umerii buretati si imprimeu floral Lady Pandora in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii lila midi intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Lady Pandora lila midi de ocazie cu un croi drept din material elastic cu umerii buretati si imprimeu floral:

Comanda online o rochie Lady Pandora lila dreapta midi de ocazie si starneste admiratia celor din jur. alege sa imbraci aceasta rochie de ocazie, ultra comoda datorita materialului elastic. In partea din fata, materialul este fin, iar spatele este confectionat din material elastic de densitate medie. Manecile sunt confectionate din voal, iar umerii sunt usor buretati. Are pense in partea din fata si o dunga cusuta de sus pana jos pe spate.

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie de ocazie lila este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii midi lila si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie lila dreapta de ocazie si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-054276-2
Brand: Lady Pandora
Magazin: StarShiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *