Rochie office midi neagra cu imprimeu floral fucsia din material tricotat elastic Lady Pandora

Rochie office midi neagra cu imprimeu floral fucsia din material tricotat elastic Lady Pandora

Imbraca o Rochie Lady Pandora office midi cu croi in a din material tricotat elastic cu imprimeu floral in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii office midi intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Lady Pandora office midi cu croi in a din material tricotat elastic cu imprimeu floral:

Comanda online o rochie Lady Pandora office cu imprimeu floral midi si starneste admiratia celor din jur. Perfecta pentru sezonul rece, aceasta rochie din tricot subtire si elastic, iti va completa garderoba si iti ofera o comoditate sporita! Nu are captuseala si nici inchidere. Manecile sunt tip clopot. Materialul este fin la atingere, prietenos cu pielea.

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie office este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii midi office si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie office cu imprimeu floral si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-054344-2
Brand: Lady Pandora
Magazin: StarShiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *