Rochie neagra scurta de seara din tul cu paiete si captuseala satinata Lady Pandora

Rochie neagra scurta de seara din tul cu paiete si captuseala satinata Lady Pandora

Imbraca o Rochie neagra scurta de seara din tul cu paiete si captuseala satinata Lady Pandora in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii negre scurte intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Lady Pandora neagra scurta in clos din tul cu aplicatii cu paiete si rijelina:

Comanda online o rochie Lady Pandora neagra din tulle scurta in clos si starneste admiratia celor din jur. Printesele exista si se imbraca in aceasta rochie de basm! Confectionata din mai multe straturi de tul, este prevazuta cu rijelina pe fiecare strat pentru un plus de volum al fustei. Are captuseala satinata, iar partea de sus se inchide cu fermoar. Nu are maneci, bustul este buretat. Are aplicatii de paiete si pietricele pentru ca tu sa stralucesti!

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie in clos neagra este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii scurte negre si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie neagra din tulle in clos si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-053716-1
Brand: Lady Pandora
Magazin: StarShiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *