Rochie de ocazie roz prafuit cu aplicatii cu sclipici din material fin StarShinerS

Rochie de ocazie roz prafuit cu aplicatii cu sclipici din material fin StarShinerS

Imbraca o Rochie de ocazie roz prafuit cu aplicatii cu sclipici din material fin StarShinerS in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii roz asimetrice intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie de ocazie roz prafuit cu aplicatii cu sclipici din material fin StarShinerS:

Comanda online o rochie roz asimetrica si starneste admiratia celor din jur. Rochie asimetrica cu aplicatii cu sclipici si terminarea in clos, este alege sa imbracirea perfecta pentru o seara de neuitat la un evinement sau la o cina romantica.Se inchide cu fermoar ascuns la spate.Materialul fin si dublat la fusta, decolteul petrecut in V, volanasele finute in zona umerilor respectiv in partea joasa a rochiei te vor ajuta sa atragi toate privirile din celor din jur.

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie roz este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii roz asimetrice si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie roz si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-052108-2
Magazin: Starshiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *