Rochie StarShinerS cu un croi drept cu maneci bufante si imprimeuri florale unice

Rochie StarShinerS cu un croi drept cu maneci bufante si imprimeuri florale unice

Imbraca o Rochie StarShinerS cu un croi drept cu maneci bufante si imprimeuri florale unice in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii cu imprimeu floral cu maneci bufante intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie StarShinerS cu un croi drept cu maneci bufante si imprimeuri florale unice:

Comanda online o rochie cu imprimeu floral cu maneci bufante si starneste admiratia celor din jur. alege sa imbraci sa porti articole UNICAT, pentru a te simti mereu speciala si spectaculoasa! Designerii StarShinerS au creat aceasta rochie cu imprimeu custom made print, creat in-house, cu un croi drept, care avantajeaza orice tip de silueta. Manecile sunt bufante, din voal, cu imprimeu floral unicat. Nu are inchidere si nici captuseala. Materialul din stofa este fin la atingere si neelastic.

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie cu imprimeu floral este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii cu imprimeu floral cu maneci bufante si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie cu imprimeu floral si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-054936-1
Magazin: Starshiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *