Rochie StarShinerS albastru-inchis scurta de ocazie din stofa usor elastica cu insertii de broderie si maneci clopot

Rochie StarShinerS albastru-inchis scurta de ocazie din stofa usor elastica cu insertii de broderie si maneci clopot

Imbraca o Rochie StarShinerS albastru-inchis scurta de ocazie din stofa usor elastica cu insertii de broderie si maneci clopot in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii albastru-inchis cu maneci clopot intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie StarShinerS albastru-inchis scurta de ocazie din stofa usor elastica cu insertii de broderie si maneci clopot:

Comanda online o rochie albastru-inchis cu maneci clopot si starneste admiratia celor din jur. Rochie midi tip balon, eleganta, de zi, cu croi drept. Este confectionata din stofa usor elastica, de grosime medie. Materialul are textura fina la atingere si are o cadere si o tinuta foarte buna. Rochia are maneci clopot trei-sferturi si se inchide cu fermoar la spate. Insertiile de broderie unicat aplicate manual ii dau rochiei un plus de rafinament si stil. O poti purta si ca tinuta office chic.

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie albastru-inchis este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii albastru-inchis cu maneci clopot si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie albastru-inchis si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-027646-1
Magazin: Starshiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *