Rochie Galben mustar scurta eleganta de seara cu buzunare laterale Moze Eveline

Rochie Galben mustar scurta eleganta de seara cu buzunare laterale Moze Eveline

Poarta o Rochie Galben mustar scurta eleganta de seara cu buzunare laterale Moze Eveline care te avantajeaza. Calitatea materialelor alaturi de designul in tendinte transforma astfel de rochii Galben mustar accesorizate intr-o optiune demna de cele mai pretentioase gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Galben mustar scurta eleganta de seara cu buzunare laterale Moze Eveline:

Comanda online o rochie Galben mustar accesorizata scurta si starneste admiratia celor din jur. Rochie scurta eleganta galben mustar accesorizata cu jabou negru, ideala pentru o tinuta de zi sau de seara. O poti asorta cu o pereche de pantofi cu toc si vei obtine o tinuta feminina de succes. material elastic fermoar ascuns la spate buzunare laterale dublata de jupon accesorizata cu jabou negru Dimensiuni disponibile: S, M, L, XL, XXL, 3XL

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie Galben mustar scurta este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii Galben mustar accesorizate si paseste increzatoare.

Descopera ultima colectie si alege o rochie Galben mustar scurta pe care sa o imbraci atunci cand iti doresti o tinuta care iti pune in lumina stilul tau unic.

Id Produs: MOzr777GM
Magazin: Zonia

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *