Rochie Bej casual asimetrica pentru o tinuta de zi Yara

Rochie Bej casual asimetrica pentru o tinuta de zi Yara

Poarta o Rochie Bej casual asimetrica pentru o tinuta de zi Yara care te avantajeaza. Calitatea materialelor alaturi de designul in tendinte transforma astfel de rochii Bej casual intr-o optiune demna de cele mai pretentioase gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Bej casual asimetrica pentru o tinuta de zi Yara:

Comanda online o rochie Bej casual de zi si starneste admiratia celor din jur. Rochie casual asimetrica, ideala atat pentru o tinuta de zi. Materialul precum si croiul lejer te vor face sa te simti confortabil. Purtata cu o jacheta din piele si bocanci sau tenisi, este tinuta perfecta pentru intalnirile cu prietenii. material neelastic se inchide in fata cu nasturi guler tip camasa maneci scurte asimetrica buzunare Dimensiuni disponibile: S, M, L, XL

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie Bej de zi este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii Bej casual si paseste increzatoare.

Descopera ultima colectie si alege o rochie Bej de zi pe care sa o imbraci atunci cand iti doresti o tinuta care iti pune in lumina stilul tau unic.

Id Produs: MSzr216178BE
Magazin: Zonia

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *