Rochie Bej casual midi cu maneci scurte reglabile Patya

Rochie Bej casual midi cu maneci scurte reglabile Patya

Poarta o Rochie Bej casual midi cu maneci scurte reglabile Patya care te avantajeaza. Calitatea materialelor alaturi de designul in tendinte transforma astfel de rochii Bej cu maneci scurte intr-o optiune demna de cele mai pretentioase gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Bej casual midi cu maneci scurte reglabile Patya:

Comanda online o rochie Bej cu maneci scurte casual si starneste admiratia celor din jur. Rochie casual midi cu maneci scurte reglabile, se potriveste unei tinute lejere de zi. Asorteaz-o unei perechi de tenesi si vei obtine un look fresh pentru intalnirile cu prietenii. material neelastic maneci scurte reglabile decolteu in V guler tip camasa buzunare laterale si pe bust se inchide in fata cu nasturi Dimensiuni disponibile: S, M, L, XL, XXL, 3XL

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie Bej casual este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii Bej cu maneci scurte si paseste increzatoare.

Descopera ultima colectie si alege o rochie Bej casual pe care sa o imbraci atunci cand iti doresti o tinuta care iti pune in lumina stilul tau unic.

Id Produs: MSzr216109BE
Magazin: Zonia

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *