Rochie Galben mustar scurta cu bretele reglabile si jupon din licra Mandy

Rochie Galben mustar scurta cu bretele reglabile si jupon din licra Mandy

Poarta o Rochie Galben mustar scurta cu bretele reglabile si jupon din licra Mandy care te avantajeaza. Calitatea materialelor alaturi de designul in tendinte transforma astfel de rochii Galben mustar de ocazie intr-o optiune demna de cele mai pretentioase gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Galben mustar scurta cu bretele reglabile si jupon din licra Mandy:

Comanda online o rochie Galben mustar de ocazie si starneste admiratia celor din jur. Rochie casual-eleganta, ideala atat pentru o tinuta de zi cat si pentru o tinuta de seara. Materialul vaporos si diafan te va face sa te simti confortabil. Alege sa porti o rochie de vara cu un design deosebit ce iti va da o nota de romantism si eleganta la fiecare aparitie!   material neelastic fara fermoar bretele reglabile jupon din licra accesorizata cu nasturi volane in partea superioara Dimensiuni disponibile: S, M, L

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie Galben mustar este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii Galben mustar de ocazie si paseste increzatoare.

Descopera ultima colectie si alege o rochie Galben mustar pe care sa o imbraci atunci cand iti doresti o tinuta care iti pune in lumina stilul tau unic.

Id Produs: FERzr964702GM
Magazin: Zonia

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *