Rochie office de ocazie Gri petrol casual-eleganta pentru sezonul rece Ayse

Rochie office de ocazie Gri petrol casual-eleganta pentru sezonul rece Ayse

Poarta o Rochie Gri petrol casual-eleganta pentru sezonul rece in orice moment al zilei Ayse care te avantajeaza. Calitatea materialelor alaturi de designul in tendinte transforma astfel de rochii Gri petrol de ocazie intr-o optiune demna de cele mai pretentioase gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Gri petrol casual-eleganta pentru sezonul rece in orice moment al zilei Ayse:

Comanda online o rochie Gri petrol de ocazie si starneste admiratia celor din jur. Rochie casual-eleganta perfecta pentru sezonul rece in orice moment al zilei. Asociaza-i o pereche de ghete sau cizme lungi si vei obtine un look in trendurile sezonului.   material usor elastic fara fermoar maneci din dantela fara jupon accesorizata cu piele ecologicadespicaturi laterale Dimensiuni disponibile: XXL, 3XL, 4XL, 5XL

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie Gri petrol este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii Gri petrol de ocazie si paseste increzatoare.

Descopera ultima colectie si alege o rochie Gri petrol pe care sa o imbraci atunci cand iti doresti o tinuta care iti pune in lumina stilul tau unic.

Id Produs: Tzr0111GP
Magazin: Zonia

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *