Rochie scurta tip sacou Bordo eleganta cu nasturi in fata si decolteu in V Silvy

Rochie scurta tip sacou Bordo eleganta cu nasturi in fata si decolteu in V Silvy

Poarta o Rochie scurta tip sacou Bordo eleganta cu nasturi in fata si decolteu in V Silvy care te avantajeaza. Calitatea materialelor alaturi de designul in tendinte transforma astfel de rochii Bordo de ocazie intr-o optiune demna de cele mai pretentioase gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Bordo tip sacou cu nasturi in fata Silvy:

Comanda online o rochie Bordo de ocazie si starneste admiratia celor din jur. Rochie tip sacou cu nasturi in fata. Croiul pe corp va face din aparitia ta una spectaculoasa. Rochia Silvy este o alegere vestimentară ideala pentru evenimente deosebite precum nunti, botezuri, petreceri cocktail sau chiar intalniri profesionale.         material usor elastic fara fermoar  bust neburetat maneci lungi se inchide cu nasturi in fata buzunare false Dimensiuni disponibile: M, L, XL, XXL

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie Bordo este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii Bordo de ocazie si paseste increzatoare.

Descopera ultima colectie si alege o rochie Bordo pe care sa o imbraci atunci cand iti doresti o tinuta care iti pune in lumina stilul tau unic.

Id Produs: Tzr01110B
Magazin: Zonia

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *