Rochie Neagra casual de zi pentru intalnirile cu prietenii Mindy

Rochie Neagra casual de zi pentru intalnirile cu prietenii Mindy

Poarta o Rochie Neagra casual de zi ce pentru intalnirile cu prietenii Mindy care te avantajeaza. Calitatea materialelor alaturi de designul in tendinte transforma astfel de rochii Negre de zi intr-o optiune demna de cele mai pretentioase gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Neagra casual de zi ce pentru intalnirile cu prietenii Mindy:

Comanda online o rochie Neagra casual de zi si starneste admiratia celor din jur. Rochie casual de zi ce poate fi tinuta perfecta pentru intalnirile cu prietenii. Croiul lejer, umerii goi precum si tull-ul brodat, vor face din aparitia ta una chic, de invidiat. Alege sa arati minunat intr-o rochie confortabila.  material usor elastic fara fermoar se strange cu snur in partea superioara jupon din licra tull brodat croi lejer Dimensiuni disponibile: S, M, L, XL

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie Neagra casual este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii Negre de zi si paseste increzatoare.

Descopera ultima colectie si alege o rochie casual Neagra pe care sa o imbraci atunci cand iti doresti o tinuta care iti pune in lumina stilul tau unic.

Id Produs: MSzr0082N
Magazin: Zonia

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *