Rochie de botez rosie cu volanase la terminatie realizata din material subtire fluid StarShinerS

Rochie de botez rosie cu volanase la terminatie realizata din material subtire fluid StarShinerS

Imbraca o Rochie de botez rosie cu volanase la terminatie realizata din material subtire fluid StarShinerS in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii rosii de ocazie intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie StarShinerS rosie de ocazie asimetrica in clos din material neelastic fluid cu volanase la terminatie:

Comanda online o rochie rosie de ocazie neelastica si starneste admiratia celor din jur. Rochia StarShinerS cu accente irezistibile si un design seducator de feminin este confectionata din tesatura subtire care ofera o eleganta aparte. Iti garanteaza o apariție de neuitat. Este un model asimetric cu croi in clos cu partea superioara croita pe corp. Volanele la baza rochiei confera un plus de senzualitate. Este captusita doar in partea de jos a fustei, captuseala fiind elastica. Are cordon detasabil, confectionat din acelasi material ca si rochia, pe care este aplicat in partea din fata broderie.

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie rosie neelastica este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii rosii de ocazie si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie rosie si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-054425-2
Magazin: Starshiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *