Rochie maro de ocazie tip sacou cu guler feminin Alorra

Rochie maro de ocazie tip sacou cu guler feminin Alorra

Poarta o Rochie maro de ocazie tip sacou cu guler feminin Alorra care te avantajeaza. Calitatea materialelor alaturi de designul in tendinte transforma astfel de rochii Maro de zi intr-o optiune demna de cele mai pretentioase gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie maro de ocazie tip sacou cu guler feminin Alorra:

Comanda online o rochie Maro de zi si starneste admiratia celor din jur. Rochie potrivita atat pentru o tinuta de zi cat pentru o tinuta de ocazie. Croiul tip sacou va face din aparitia ta una spectaculoasa. Rochia Alorra este o alegere vestimentară ideala pentru evenimente deosebite precum nunti, botezuri, petreceri cocktail sau chiar intalniri profesionale.         material usor elastic fara fermoar  se inchide cu nasturi in fata maneci trei sferturi guler tip camasa buzunare laterale supradimensionate detalii gri Dimensiuni disponibile: S, M, L

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie Maro este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii Maro de zi si paseste increzatoare.

Descopera ultima colectie si alege o rochie Maro pe care sa o imbraci atunci cand iti doresti o tinuta care iti pune in lumina stilul tau unic.

Id Produs: ZEzr4742M
Magazin: Zonia

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *