Rochie Animal print midi in clos pentru tinute lejere de zi Yolla

Rochie Animal print midi in clos pentru tinute lejere de zi Yolla

Poarta o Rochie Animal print midi in clos pentru tinute lejere de zi Yolla care te avantajeaza. Calitatea materialelor alaturi de designul in tendinte transforma astfel de rochii Animal print in clos intr-o optiune demna de cele mai pretentioase gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Animal print midi in clos pentru tinute lejere de zi Yolla:

Comanda online o rochie Animal print midi in clos si starneste admiratia celor din jur. Rochie midi in clos, perfecta pentru tinute lejere de zi. Se poate purta si cu sandale dar si cu tenesi sau adidasi cu platforma pentru un look tineresc. Materialul te va face sa te simti confortabil, iar tu vei fi o aparitie de senzatie. material neelastic maneci lungi animal print se inchide cu fermoar in fata doua snururi in talie reglabile jupon din licra Dimensiuni disponibile: S, M, L, XL, XXL, 3XL

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie Animal print midi este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii Animal print in clos si paseste increzatoare.

Descopera ultima colectie si alege o rochie midi Animal print pe care sa o imbraci atunci cand iti doresti o tinuta care iti pune in lumina stilul tau unic.

Id Produs: Tzr4279AP
Magazin: Zonia

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *