Rochie de zi lunga din voal lila cu imprimeu floral StarShinerS

Rochie de zi lunga din voal lila cu imprimeu floral StarShinerS

Imbraca o Rochie de zi lunga din voal lila cu imprimeu floral StarShinerS in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii lila de zi intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie StarShinerS lila de zi lunga din voal cu imprimeu floral accesorizata cu cordon cu volanase la maneca:

Comanda online o rochie lila de zi cu imprimeu floral si starneste admiratia celor din jur. Rochie de zi foarte versatila, pe care o poti integra in numeroase tinute irezistibile de vara. Confectionata din voal cu imprimeu floral fermecator, rochia atrage privirile datorita deisgn-ului feminin, cu accente romantice. Volanul aplicat la fusta si decolteul petrecut un V iti sporesc farmecul si senzualitatea, croiul este foarte chic, elegant si extrem de avantajos pentru silueta. Model confortabil cu elastic in talie. Poart-o in zilele in care vrei sa impresionezi prin rafinament si delicatete.

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie lila cu imprimeu floral este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii lila de zi si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie lila si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-049986-1
Magazin: Starshiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *