Rochie Neagra midi tip office accesorizata cu volan Calia

Rochie Neagra midi tip office accesorizata cu volan Calia

Poarta o Rochie Neagra midi tip office accesorizata cu volan Calia care te avantajeaza. Calitatea materialelor alaturi de designul in tendinte transforma astfel de rochii Negre office intr-o optiune demna de cele mai pretentioase gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Neagra midi tip office accesorizata cu volan Calia:

Comanda online o rochie Neagra office midi si starneste admiratia celor din jur. Rochie midi tip office accesorizata cu volan, ideala pentru evenimentele speciale din viata ta. Croiul pe corp se potriveste perfect siluetei iar acest lucru cu siguranta te va face sa radiezi. Modelul deosebit va face din aparitia ta, una cel putin spectaculoasa! material usor elastic fermoar ascuns lateral decolteu rotund maneci trei sferturi accesorizata cu volan dungi si buline in partea inferioara Dimensiuni disponibile: S, M, L, XL, XXL, 3XL, 4XL

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie Neagra midi este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii Negre office si paseste increzatoare.

Descopera ultima colectie si alege o rochie Neagra midi pe care sa o imbraci atunci cand iti doresti o tinuta care iti pune in lumina stilul tau unic.

Id Produs: BIzr96300N
Magazin: Zonia

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *