Rochie Denim scurta casual-eleganta din material care imita denimul Moze Enola

Rochie Denim scurta casual-eleganta din material care imita denimul Moze Enola

Poarta o Rochie Denim scurta casual-eleganta din material care imita denimul Moze Enola care te avantajeaza. Calitatea materialelor alaturi de designul in tendinte transforma astfel de rochii Denim scurte intr-o optiune demna de cele mai pretentioase gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie Denim scurta casual-eleganta din material care imita denimul Moze Enola:

Comanda online o rochie Denim scurta si starneste admiratia celor din jur. Rochie scurta casual-eleganta din material care imita denimul, cu croi lejer, accesorizata cu broderie in partea superioara este perfecta pentru o tinuta de zi.         material neelastic fara fermoar se inchide cu un nasture la spate decolteu rotund elastic in talie maneci scurte cu volan fara jupon croi lejer accesorizata cu material brodat in partea superioara Dimensiuni disponibile: S, M, L, XL, XXL, 3XL

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie Denim este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii Denim scurte si paseste increzatoare.

Descopera ultima colectie si alege o rochie Denim pe care sa o imbraci atunci cand iti doresti o tinuta care iti pune in lumina stilul tau unic.

Id Produs: MOzr2716D
Magazin: Zonia

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *