Rochie de ocazie din dantela Neagra cu umerii goi si bust buretat Feeling

Rochie de ocazie din dantela Neagra cu umerii goi si bust buretat Feeling

Poarta o Rochie de ocazie din dantela Neagra cu umerii goi si bust buretat Feeling care te avantajeaza. Calitatea materialelor alaturi de designul in tendinte transforma astfel de rochii Negre intr-o optiune demna de cele mai pretentioase gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie de ocazie din dantela Neagra cu umerii goi si bust buretat Feeling:

Comanda online o rochie Neagra si starneste admiratia celor din jur. Rochie de ocazie din dantela, se potriveste perfect petrecerilor unde vrei sa fi in centrul atentiei. Umerii goi si croiul asimetric iti vor asigura o aparitie cel putin sexy-seducatoare! Pregateste-te sa electrizezi sute de priviri!             material neelastic fermoar ascuns la spate bust buretat asimetrica jupon licra dublat de tull alb  Dimensiuni disponibile: S, M, L, XL

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie Neagra este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii Negre si paseste increzatoare.

Descopera ultima colectie si alege o rochie Neagra pe care sa o imbraci atunci cand iti doresti o tinuta care iti pune in lumina stilul tau unic.

Id Produs: MSzr11112N
Magazin: Zonia

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *