Rochie midi office neagra tricotata cu maneci trei-sfert pentru zile insorite de toamna StarShinerS

Rochie midi office neagra tricotata cu maneci trei-sfert pentru zile insorite de toamna StarShinerS

Imbraca o Rochie midi office neagra tricotata cu maneci trei-sfert pentru zile insorite de toamna StarShinerS in care sa te simti exact asa cum meriti. Materialele de calitate impreuna cu croiul superb transforma astfel de rochii midi elastice intr-o alegere ce poate sa satisfaca pana si cele mai exigente gusturi.

VEZI PRET

Descriere produs Rochie StarShinerS midi office cu un croi drept din material elastic tricotat cu maneci trei-sferturi:

Comanda online o rochie midi elastica cu maneci trei-sferturi si starneste admiratia celor din jur. O rochie ideala pentru sezonul de toamna! Confectionata dintr-un material subtire si elastic, placut la atingere, iti va oferi lejeritatea pe care o doresti. Materialul este mai dens. Nu are captuseala. Se inchide la spate cu fermoar ascuns.

Indiferent de evenimentul la care participi, o rochie midi cu maneci trei-sferturi este cea mai potrivita alegere. Fii mereu in pas cu moda purtand rochii midi elastice si paseste cu incredere de fiecare data cand le porti.

Adauga in garderoba o rochie midi si poart-o ori de cate ori iti doresti o tinuta care se pliaza foarte bine cu personalitatea ta.

Id Produs: S-054363-4
Magazin: Starshiners

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *