Rochie de ocazie gri accesorizata din tulle si brosa cu decolteu in v si maneci lungi Denisa

Rochie de ocazie gri accesorizata din tulle si brosa cu decolteu in v si maneci lungi  Denisa

Fii pregatita de petrecere cu o rochie gri cu decolteu petrecut si tulle brodat Denisa perfecta pentru acele momente in care vrei sa impresionezi. Alege rochii de ocazie gri online care iti avantajeaza silueta si in care sa te simti confortabila, dar plina de incredere.

VEZI PRET

Detalii Rochie gri decoltata petrecuta Denisa:

Comanda online o rochie gri cu decolteu petrecut si tulle brodat si starneste admiratia celor din jur. Rochia Denisa este accesorizata cu tulle brosat in partea superioara, are decolteu in v petrecut, maneci lungi transparente si inchidere cu fermoar ascuns la spate. rochie din tulle maneci lungi decolteu in v petrecut talie marcata croi in clos este captusita inchidere cu fermoar ascuns la spate Material: tulle, bumbac

Noua colectie de rochii gri de ocazie contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai elegante. Daca esti in cautarea unui model de rochie gri accesorizata si maneci lungi cu decolteu in v pentru urmatorul eveniment special la care esti invitata, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unei rochii gri superbe poate fi dificila. Opteaza pentru o rochie gri din tulle si brosa si maneci lungi pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 925854
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *