Rochie din material satinat cu guler tip esarfa si volanase Ella Collection

Rochie  din material satinat cu guler tip esarfa si volanase    Ella Collection

Fii pregatita de petrecere cu o rochie Donna cu guler tip esarfa si animal print Ella Collection perfecta pentru acele momente in care vrei sa impresionezi. Alege rochii de ocazie online care iti avantajeaza silueta si in care sa te simti confortabila, dar plina de incredere.

VEZI PRET

Detalii Rochie Ella Collection:

Comanda online o rochie Donna cu guler tip esarfa si animal print si starneste admiratia celor din jur. Rochie Ella Collection Donna este dintr-un material satinat placut la atingere, are guler tip esarfa, volanase in partea superioara si maneci trei sferturi. rochie eleganta guler tip esarfa accesorizata cu volanase la decolteu maneci trei sferturi croi in clos are captuseala inchidere cu fermoar ascuns la spate Material: satinat

Noua colectie de rochii de ocazie contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai elegante. Daca esti in cautarea unui model de rochie din material satinat pentru urmatorul eveniment special la care esti invitata, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unei rochii superbe poate fi dificila. Opteaza pentru o rochie cu guler tip esarfa si volanase pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 878196
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *