Rochie de nunta midi galben mustar eleganta cu decupaj la bust si croi conic Moze

Rochie de nunta midi galben mustar eleganta cu decupaj la bust si croi conic Moze

Fii pregatita de petrecere cu o rochie galben mustar cu decupaj la bust si crepeu lateral Moze perfecta pentru acele momente in care vrei sa impresionezi. Alege rochii de ocazie galben mustar online care iti avantajeaza silueta si in care sa te simti confortabila, dar plina de incredere.

VEZI PRET

Detalii Rochie galben mustar cu decupaj Moze:

Comanda online o rochie galben mustar cu decupaj la bust si crepeu lateral si starneste admiratia celor din jur. Rochie eleganta cu decupaj la bust. Are decolteu la baza gatului cu decupaj, maneci despicate, asimetrice si croi conic. Crepeul lateral ofera un plus de design iar la spate se inchide cu fermoar.   Rochie eleganta Decolteu la baza gatului Decupaj la bust Maneci scurte asimetrice Crepeu lateral Croi conic Inchidere cu fermoar la spate Are captuseala Material: stofa Compozitie: 92% poliester, 8% spandex

Noua colectie de rochii galben mustar de ocazie contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai elegante. Daca esti in cautarea unui model de rochie galben mustar eleganta pentru urmatorul eveniment special la care esti invitata, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unei rochii galben mustar superbe poate fi dificila. Opteaza pentru o rochie galben mustar cu decupaj pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 927969
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *