Rochie roz eleganta midi cu curea in talie si decolteu oval Mia

Rochie roz eleganta midi cu curea in talie si decolteu oval Mia

Fii pregatita de petrecere cu o rochie roz din dantela si curea in talie Mia perfecta pentru acele momente in care vrei sa impresionezi. Alege rochii de ocazie roz online care iti avantajeaza silueta si in care sa te simti confortabila, dar plina de incredere.

VEZI PRET

Detalii Rochie roz de dantela Mia:

Comanda online o rochie roz din dantela si curea in talie si starneste admiratia celor din jur. Rochie eleganta de lungime medie. Prezinta decolteu oval, este accesorizata cu o curea in talie si un volanas care coboara din zona umerilor pana la talie. Are maneci trei sferturi din dantela, crepeu la spate, croi conic si inchidere cu fermoar la spate.  Rochie eleganta Decolteu oval Curea in talie Volanas Crepeu la spate Maneci trei sferturi Croi conic Are captuseala Material: Bumbac, dantela

Noua colectie de rochii roz de ocazie contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai elegante. Daca esti in cautarea unui model de rochie roz eleganta pentru urmatorul eveniment special la care esti invitata, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unei rochii roz superbe poate fi dificila. Opteaza pentru o rochie roz midi pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 952239
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *