Rochie alb-negru in clos cu imprimeu floral MBG

Rochie alb-negru in clos cu imprimeu floral     MBG

Fii pregatita de petrecere cu o rochie alb-negru cu umeri goi si imprimeu floral MBG perfecta pentru acele momente in care vrei sa impresionezi. Alege rochii de ocazie alb-negru online care iti avantajeaza silueta si in care sa te simti confortabila, dar plina de incredere.

VEZI PRET

Detalii Rochie alb-negru MBG:

Comanda online o rochie alb-negru cu umeri goi si imprimeu floral si starneste admiratia celor din jur. Rochie clos cu imprimeu floral. Are decolteu oval cu umeri goi si talie evidentiata cu o banda din dantela. Se inchide la spate cu fermoar. Rochie de zi Imprimeu floral Umeri goi Decolteu oval Dantela in talie Buzunare functionale Fundite la umeri Croi clos Inchidere cu fermoar la spate Fara captuseala

Noua colectie de rochii alb-negru de ocazie contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai elegante. Daca esti in cautarea unui model de rochie alb-negru in clos pentru urmatorul eveniment special la care esti invitata, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unei rochii alb-negru superbe poate fi dificila. Opteaza pentru o rochie alb-negru cu imprimeu floral pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 882201
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *