Rochie bleu de seara eleganta cu maneci din voal diafan si croiala conica Petra

Rochie bleu de seara eleganta cu maneci din voal diafan si croiala conica Petra

Fii pregatita de petrecere cu o rochie bleu cu margelute la bust Petra perfecta pentru acele momente in care vrei sa impresionezi. Alege rochii de ocazie bleu online care iti avantajeaza silueta si in care sa te simti confortabila, dar plina de incredere.

VEZI PRET

Detalii Rochie bleu Petra:

Comanda online o rochie bleu cu margelute la bust si starneste admiratia celor din jur. Simplitatea rochiei Petra te face sa stralucesti la un eveniment prin micile detalii de la bust si manecile din voal. Rochia are croiul conic, decolteu rotund si maneci tip volane. rochie eleganta decolteu rotund maneci scurte cu volanse accesorizata cu margelute croi cambrat crepeu la spate este captusita inchidere cu fermoar ascuns la spate Material: voal plisat

Noua colectie de rochii bleu de ocazie contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai elegante. Daca esti in cautarea unui model de rochie bleu pentru urmatorul eveniment special la care esti invitata, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unei rochii bleu superbe poate fi dificila. Opteaza pentru o rochie bleu pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 892320
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *