Rochie fucsia accesorizata cu perlute si strasuri si maneci lungi cu volanas Ginette

Rochie fucsia accesorizata cu perlute si strasuri si maneci lungi cu volanas Ginette

Fii pregatita de party cu o rochie fucsia cu decolteu rotund accesorizat cu perlute Ginette perfecta pentru acele evenimente la care vrei sa fii in centrul atentiei. Alege rochii de seara fucsia online ce te fac sa te simti precum o vedeta pe covorul rosu.

VEZI PRET

Detalii Rochie fucsia decoltata accesorizata cu decolteului si maneci lungi Ginette:

Comanda online o rochie fucsia cu decolteu rotund accesorizat cu perlute si starneste admiratia celor din jur. Rochia Ginette este accesorizata cu perlute si strasuri in zona decolteului, are maneci lungi, volanas in zona bustului care se continua pe maneci si inchidere cu fermoar ascuns la spate. rochie eleganta decolteu rotund accesorizata cu perlute si strasuri maneci lungi croi cambrat este captusita inchidere cu fermoar la spate Material: voal

Noua colectie de rochii fucsia contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai elegante. Daca esti in cautarea unui model de rochie fucsia cu perlute si strasuri pentru urmatoarea ocazie speciala la care esti invitata, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii fucsia de seara superbe poate fi dificila. Opteaza pentru o rochie fucsia cu maneci lungi pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 910176
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *