Rochie de soacra kaki eleganta cocheta in clos cu broderie florala si bust din tulle Iarina

Rochie de soacra kaki eleganta cocheta in clos cu broderie florala si bust din tulle Iarina

Fii pregatita de party cu o rochie kaki cu broderie florala turcoaz Iarina perfecta pentru acele evenimente la care vrei sa fii in centrul atentiei. Alege rochii de seara kaki online ce te fac sa te simti precum o vedeta pe covorul rosu.

VEZI PRET

Detalii Rochie kaki cu broderie florala Iarina:

Comanda online o rochie kaki cu broderie florala turcoaz si starneste admiratia celor din jur. Fii o aparitie eleganta si cocheta la orice eveniment purtand rochia Iarina. Aceasta are croiul clos, cu talia marcata printr-un cordon detasabil accesorizat cu strasuri, iar la bust este din tull cu broderie florala. rochie eleganta de ocazie bust din tull brodat cordon cu strasuri in talie croi clos captusita pe interior inchidere cu fermoar la spate Material: Broderie si voal

Noua colectie de rochii kaki contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai elegante. Daca esti in cautarea unui model de rochie kaki cocheta pentru urmatoarea ocazie speciala la care esti invitata, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii kaki de seara superbe poate fi dificila. Opteaza pentru o rochie kaki eleganta pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 912798
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *