Rochie de ocazie de nunta gri lunga cu broderie diafana si crapatura pe picior MBG

Rochie de ocazie de nunta gri lunga cu broderie diafana si crapatura pe picior MBG

Fii pregatita de party cu o rochie gri lunga cu fulgi la baza manecilor MBG perfecta pentru acele evenimente la care vrei sa fii in centrul atentiei. Alege rochii de seara gri online ce te fac sa te simti precum o vedeta pe covorul rosu.

VEZI PRET

Detalii Rochie gri MBG:

Comanda online o rochie gri lunga cu fulgi la baza manecilor si starneste admiratia celor din jur. Rochie lunga cu broderie la bust. Are decolteu la baza gatului, maneci trei sferturi cu fulgi decorativi la baza si croi clos. Talia este evidentiata cu detalii stralucitoare iar crepeul din fata ii da o nota misterioasa.    Rochie de ocazie Decolteu la baza gatului Bust brodat Maneci trei sferturi cu fulgi la baza Talie cu detalii stralucitoare Crepeu in fata Croi clos Material: voal

Noua colectie de rochii gri contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai elegante. Daca esti in cautarea unui model de rochie gri cu broderie pentru urmatoarea ocazie speciala la care esti invitata, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii gri de seara superbe poate fi dificila. Opteaza pentru o rochie gri lunga pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 930618
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *