Rochie de vara albastru petrol cocheta delicata Ginette

Rochie de vara albastru petrol cocheta delicata     Ginette

Impresioneaza la urmatoarea iesire cu o rochie albastru petrol evazata Ginette si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii de zi albastru petrol online ce te fac sa te simti confortabila de fiecare data cand le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie albastru petrol evazata Ginette:

Comanda online o rochie albastru petrol evazata si starneste admiratia celor din jur. O rochie cocheta si delicata, cu un croi care iti va permite sa ai libertate de miscare. Este evazata si are design tip volan spre baza. Gulerul este la baza gatului, are decolteu in V, maneci trei sferturi si se inchide cu nasturi pe fata.  rochie evazata guler la baza gatului decolteu discret maneci trei sferturi fara captuseala inchidere cu nasturi pe fata Material: 82% Poliester, 12% Vascoza, 3% Elastan Instructiuni de intretinere:    *Modelul poarta marimea S(36). *Va rugam verificati eticheta produsului inainte de curatare! *Va rugam sa retineti ca o usoara discrepanta de culoare ar trebui sa fie acceptabila datorita luminii si luminozitatii ecranului.   *Va rugam verificati ghidul de marimi, in cm, de mai jos pentru a alege corect marimea.

Noua colectie de rochii de zi albastru petrol contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai superbe. Daca esti in cautarea unui model de rochie albastru petrol delicata pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii albastru petrol pentru zi poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie albastru petrol cocheta pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 852417
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *