Rochie alba de vara scurta cu broderie si paiete Roxy

Rochie alba de vara scurta cu broderie si paiete   Roxy

Impresioneaza la urmatoarea iesire cu o rochie alba cu elastic in talie si broderie paietata la decolteu Roxy si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii de zi albe online ce te fac sa te simti confortabila de fiecare data cand le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie alba elastica cu paiete Roxy:

Comanda online o rochie alba cu elastic in talie si broderie paietata la decolteu si starneste admiratia celor din jur. Rochie de vara scurta cu broderie si paiete discrete. Are decolteu in V si maneci scurte, evazate cu perforatii. Talia este elastica iar la baza are dantela. Rochie de vara Broderie cu paiete Decolteu in V Maneci scurte evazate Talie cu elastic Croi clos Are captuseala Material: bumbac, vascoza

Noua colectie de rochii de zi albe contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai superbe. Daca esti in cautarea unui model de rochie alba scurta si broderie pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii albe pentru zi poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie alba de vara cu paiete pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 897447
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *