Rochie de toamna rose lejera moderna cu maneci lungi Mira

Rochie de toamna rose lejera moderna cu maneci lungi Mira

Impresioneaza la urmatoarea iesire cu o rochie rose taupe casual din catifea cu guler maxi Mira si toata atentia se va indrepta asupra ta. Alege rochii de zi rose online ce te fac sa te simti confortabila de fiecare data cand le imbraci.

VEZI PRET

Detalii Rochie rose din catifea Mira:

Comanda online o rochie rose taupe casual din catifea cu guler maxi si starneste admiratia celor din jur. O tinuta lejera si moderna este ideala in orice situatie. Rochia Mira are design tip hanorac, cu guler intors si buzunar maxi pe fata. Are croiul lejer, maneci lungi si snur reglabil la guler.  rochie casual guler maxi intors snur reglabil la guler maneci lungi croi lejer buzunar maxi fara captuseala Material: catifea

Noua colectie de rochii de zi rose contine o gama variata de stiluri si croieli care mai de care mai superbe. Daca esti in cautarea unui model de rochie rose moderna pentru urmatoarea iesire, aici gasesti tot ceea ce iti doresti.

De la lungime la calitatea materialului, de la culoare la design, alegerea unor rochii rose pentru zi poate fi intradevar dificila. Opteaza pentru o rochie rose lejera pe care sa o imbraci atunci cand vrei sa porti un outfit ce iti reflecta personalitatea.

Id Produs: 829671
Magazin: dyFashion

Produse din aceeasi categorie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *